Julbord på Djurgårdsbrunn i Stockholm

previous arrow
next arrow
Slider

Under december månad så ställer vi till med vårt oförglömliga julbord på Djurgården i Stockholm! Här befinner ni er mitt i ett magiskt jullandskap av granar, fallande snö och en specialbyggd stuga fylld till bredden av juliga drinkar – allt för den perfekta julkänslan.

EN ORDENTLIG MATUPPLEVELSE

Ett julbord är ju inte komplett utan den traditionella fantastiska julmaten. Hos oss ute på Djurgårdsbrunn låter vi maten ta över hela restaurangen, och med över 100 komponenter så vågar vi lova att vi har någonting för alla. För oss är det viktigt att maten får upplevas på bästa sätt, därför har vi låtit var del av julbordet få sin egna plats, det varma hittar du nära köket för att få kockens kärlek, och det söta – det har fått ett alldeles eget rum i restaurangen där vi fyller från golv till tak.

UNDERHÅLLNING

För att ge er den kompletta helhetsupplevelsen av ett riktigt bra julbord kommer det vid varje sittning ske underhållning. Med skönsång och musik får ni använda alla sinnen när ni avnjuter maten, och såklart lite hjälp på traven när det vankas snapsvisa.

FAMILJEHELGER

Julen är ju barnens högtid, därför har vi på Djurgårdsbrunn familjehelger under hela perioden. Under lördagarnas lunchsittning samt hela söndagarna äter barn under 12 år gratis. Under söndagarna har vi dessutom filmrum där vi dukar upp med extra godsaker för våra yngre gäster.

JUL PÅ GAMLA VÄRDSHUSET

För det mindre sällskapet, upp till 6 personer, som saknat den lilla matsalen så erbjuder vi i år möjligheten att avnjuta julbordet inne i matsalen på värdshuset. Vänligen observera att dessa platser är begränsade, och att vi ej kommer kunna erbjuda samma uppträdanden där som i glashuset. Matsalen är stängd på söndagar. För att boka detta alternativ, välj “Julbord på värdshuset” i rullgardinsmenyn vid bokning.

 

PRISER & SITTNINGAR

 

OMDÖMEN FRÅN 2018