Konferens på djurgårdsbrunn

DAGS ATT BOKA?

I princip ett stenkast från stadens brus, med en fantastisk öppen naturupplevelse vid Djurgårdskanalen och underbar miljö kan vi erbjuda er en konferensdag i lugn atmosfär.

Vårt söta Lusthus passar för den mindre gruppen och i den större matsalen finns det plats för upp till ca 30 personer I “styrelsesittning”. Där finns även ”myshörnan” med våra soffgrupper vid den öppna spisen där brasan vid busigt väder sprakar gott under höst, vinter och vår omgiven av tapeten ”Waldemar” med sina finfina talgoxar… Från T- centralen tar det endast 15 minuter att komma hit med buss 69 och mittemot oss finns en stor parkering för dem som kommer med bil.

Ladda ner vårt konferensdokument som pdf


KONFERENS I MATSALEN (sep – nov samt jan –  mitten av maj)

I matsalen är maxantalet vid en konferens ca 30 personer om man önskar “styrelsesittning”, maxantalet om man önskar “öar” är 50 personer. Lunchen serveras i den mindre matsalen. Om en grupp kan tänkas äta stående från en buffé kan de bli 100 personer, då är dock möbleringsmöjligheterna begränsade.  I hyran ingår trådlöst internet, projektor, större vägghängd filmduk, en mindre whiteboard, blädderblock, penna och papper samt en eldvakt till den öppna spisen på höst, vinter och våren. Minimum debitering för matsalen är för 12 personer.  


KONFERENS I LUSTHUSET (året runt)

Ett litet runt hus som kan skryta med fönster runt om (som sig bör) och en magisk utsikt över Djurgårdskanalen, dess lilla bro och vackra omgivningar. Även en och annan ståtlig häst brukar dagligen kunna skådas. Här bjuds ett stort trevligt runt bord med plats för upp till 12 personer men med 8 blir det gott om plats. Flera element håller det varmt och gott även under kyliga och blåsiga dagar. I hyran ingår trådlöst internet, projektor, filmduk, en liten whiteboard med blädderblock, penna och papper.  Minimum debitering för Lusthuset är för 6 personer.


 PRISEXEMPEL

EN KONFERENSDAG HOS OSS KAN SE UT PÅ FÖLJANDE SÄTT:

Ni anländer 08.00 / 08.30 / 09.00 och vi har då dukat fram en liten frukost med smörgåsar, frukt samt kaffe/te och mineralvatten. Frukosten kan vi servera intill er konferens eller i den mindre matsalen efter önskemål. Ca kl. 12.00 serverar vi dagens lunch med lättöl/mineralvatten och kaffe i matsalen. Ca kl. 15.00 blir det eftermiddagsfika med något smarrigt. Kl. 17.00 avslutas arbetsdagen.  

LOKALKOSTNADER, EXKL. MOMS:

Stora salen: 2000kr
Lusthuset: 2000kr
Trådlöst internet, projektor, filmduk, whiteboard, blädderblock, samt papper och penna ingår.  

PER PERSON, EXKL. MOMS:

Heldag 420kr Kl. 09.00-17.00 inkl. frukostmacka, frukt, dagens lunch, mineralvatten/lättöl, kaffe och kaka.
Halvdag 340kr Kl. 08.00 / 08.30 / 09.00-13.00 eller kl. 13.00–17.00 inkl. frukostmacka, frukt, kaffe, dagens lunch med mineralvatten/lättöl.  

Önskar ni avsluta med en middag, erbjuder vi våra trerättersmenyer till en kostnad från 490kr.

Eftermiddagskonferens + middag från 696kr (från kl. 15.00) inklusive mineralvatten, frukt, kaffe och kaka samt en trerättersmiddag exklusive dryck.

Alla kostnader är exklusive moms.


 Hör av er till oss så hjälper vi er med just ert arrangemang.

DJURGARDSBRUNN@BOCKHOLMENGRUPPEN.COM