Jul på Djurgårdsbrunn

Knarrande snö, doften av gran och kryddnejlika samt tonerna av julmusik. När kylan och decembermörkret smyger sig på välkomnar vi er med vår värmande hemkryddade glögg, smakerna av jul och de som vill kan passa på att pussas under misteln innan maten.

Välkomna ut till Djurgårdsbrunn för att fira in julen i denna vackra miljö. I år expanderar vi, och mellan
1-21 december bjuder vi in er till vårt unika glastält i trädgården där ni kommer avnjuta julens smaker, både de klassiska favoriterna och de spännande nya.

Vid ankomst serveras vår egen glögg samt juliga tilltugg – eller varför inte ett glas bubbel medan ni tar in den vackra, och förhoppningsvis snöbeklädda, omgivningen. Efter glöggminglet välkomnas ni till ert bord där vi tar beställningar på dryck, alternativt serveras de sedan tidigare förbeställda dryckespaketen. Maten står uppdukad och redo för er i resturangen, och när ni sedan lossat på bältena, gjort åtta av julbordets nio turer, och sjungit en trudelutt från sånghäftena på bordet så är det dags att ta sig an den välfyllda söta delen som ni finner i ett helt eget dessertrum.

Måndagar till torsdagar så kommer det, under kvällsittningarna, bjudas på livemusik i julens tema, och inne i restaurangen erbjuder vi ett chambre separee för de större sällskapen på upp till 60 personer.

Välkomna till oss för att uppleva allt det goda med julen!

SE PRISER & SITTNINGAR HÄR