JULBORD MED ALLSÅNG PÅ DJURGÅRDSBRUNN

Räven raskar över isen, Brunnen tänder öppna spisen 
Nu är det tid, att äta här, så boka om ditt bord och ät inte där

I år har du chansen att bli årets medarbetare och få stående applåder på kontoret. Allt du behöver göra är att boka om det årliga julbordet till Stockholms bästa på Djurgårdsbrunn och sjunga in julen tillsammans med oss och vårt husband “Elfis Presly and the frosty tops”


Har du alltid undrat hur det skulle kännas att vandra runt i en snöglob? Mellan den 1-21 december bjuder vi in till det mest oförglömliga julbordet i Stockholm. Detta julbord har varit i görningen sedan vi för femton år sedan bjöd in till vårt allra första julbord ute på Djurgårdsbrunn. Vi har sedan dess samlat på oss erfarenheter, och jobbat mot målet att samla allt det som vi tycker tillhör det perfekta julbordet för att sedan förmedla det till er, våra gäster! 

Här i vårt glastält sitter ni mitt i ett jullandskap med granar, julbar och scen, allt för att få den perfekta julkänslan, med en flirt mot det amerikanska firandet. Kom direkt i julstämning i våran Ensam Hemma-inspirerade bar, eller varför inte överraska vännerna med att förbeställa god dryck till ert bord? Och har du kanske glömt att köpa julklappar, eller känner för att vara ute i god tid med inhandlingen? Vi hjälper dig på traven! Här kan du köpa presentkort till alla Bockholmengruppens krogar, jultröjor och accessoarer som får vilken tomtenisse som helst att bli grön av avund! Vi dukar upp flera rum med julens godsaker och avslutar med ett enbart dedikerat till desserter och julgodis. Men innan man ger sig på maten så serveras det varma drycker i vår Ensam Hemma-inspirerade bar, där man även lämnar årets önskelista till tomten.

Psst. Vi har även en egen lokal för sällskap upp till 80 personer. 


VÄLKOMNA TILL ÅRETS JULBORD PÅ DJURGÅRDSBRUNN –
STÖRRE OCH BÄTTRE ÄN NÅGONSIN!